Oslo/Akershus Småhundklubb

Vi trener ringtrening ute på Leirsund stadion sommeren og høsten 2017.

Kl 19.00 -21.00. Alle med små hunder, opp til 50 cm mankehøyde, er velkommene. Vi godtar også noen større hunder også når vi trener ute.

Velkommen.

 

OASK på Facebook

Trykk på ikonet nedenfor for å komme til vår offisielle Facebook-side

fb_icon_325x325

OASK

oask

Oslo/Akershus Småhundklubb er en privat forening stiftet av oss, Arnfinn, Linda og Anita Nystuen. Vi har tidligere sittet i styrer i forskjellige hundeklubber, og da det manglet treninger for småhunder i vårt distrikt, valgte vi å begynne med noen enkle treninger på egenhånd. Det utviklet seg veldig!

Vi hadde vår første ringtrening på Folkets Hus i Lillestrøm 4. april 2012, og etter det har vi hatt trening og sosial sammenkomst så og si hver onsdag frem til dags dato. Samme året valgte vi også å arrangere en helg med bare hund i fokus. Vi kalte det for, ikke annet enn, Hundehelga. Etter dette har helga blitt en tradisjon og vi har hatt dette hvert år,  i 2016 har vi vårt 5-års jubileum. 

Vårt fokus er at vi skal ha et sted og en "klubb" hvor vi alle er likeverdige og har samme interesse, nemlig hund. Dette er klubben for alle, ergo alle er velkomne til å uttrykke seg og bidra på de måtene de selv ønsker.